Roskilde Rotary Klub er en af Danmarks ca. 270 Rotaryklubber

Rotarys motto: ”Service above self”
Rotary er en unik, verdensomspændende organisation, grundlagt 23. februar 1905 i Chicago af Paul Harris. Det er verdens største netværk af erhvervsledere, der får mulighed for menneskelig og faglig udvikling på tværs af faggrænser og niveau. Rotary er for mænd og kvinder i ledelsesmæssige funktioner i private og offentlige virksomheder eller selvstændige, som på tværs af faggrænser ønsker at lære andre ledere at kende, skabe netværk og trække på hinandens erfaringer.

Hvis du vil udføre værdifuldt arbejde sammen med andre
Rotary er for dig, der vil udføre et værdifuldt arbejde sammen med andre - for lokalsamfundet og for den internationale verden. Derfor går kontingentet dels til klubbens egne omkostninger, dels til Rotarys projektarbejde i Danmark og internationalt.

Rotaract – hvis du er mellem 18-30 år
Rotaract er en international og upolitisk ungdomsorganisation under Rotary International. Igennem Rotaract mødes unge mennesker med forskellig uddannelse, erhverv og baggrund og skaber netværk og venskaber. Der er en Rotaractklub i Roskilde, den kan du læse mere om på www.roskilderotaract.dk og følge på www.facebook.com/roskilderotaract

Læs mere om klubber i DanmarkRotary Danmarks officielle hjemmeside eller se Rotary Internationals virke på Rotary International officielle hjemmeside.